Besori


 
 

ENTRENAMENT ALCÀSSER - BESORI (33KM)

ORGANITZACIÓ

El Club d’Atletisme Alcàsser organitza l’entrenament per al marató de Valencia Alcasser – Besori 2019, està prevista la seva celebració per al diumenge 10 de Novembre de 2019, a les 7:00 hores.

L’ENTRENAMENT

La distància a recórrer es de 33km. L’eixida tindrà lloc a les 7:00h des del poliesportiu, situat a 200m de l'avinguda Pintor Sorolla, i la meta estarà també al poliesportiu, no existint temps límit per a la seva finalització. Es tancarà la meta passades 4 hores i 15 minuts desde l'inici, es a dir, a les 11:15 hores.

Al ser un entrenament, el corredor és fa responsable de la seva propia seguretat i benestar físic, el club d'atletisme Alcàsser no és farà responsable, en cap moment, de qualsevol lesió que puguen surgir.

En cas de no poder assistir a l’entrenament, no es reembossarà l’import de la inscripció, però podrà recollir la bossa del corredor que li correspon.

PERFIL I AVITUALLAMENTS

 

 

LLOC I TERMINI D’INSCRIPCIÓ.

La inscripció està limitada, el preu és de 10 euros i el termini d’inscripció serà fins al dijous 7 de Novembre, o en arribar a 100 participants. Si quedaren places lliures, s’acceptarien el dia de la prova a 15 euros amb dret a bossa o a 10 euros sense dret a bossa.

                       

RECOLLIDA DE LA BOSSA DEL CORREDOR.

S’entregarà el mateix dia de la prova, a partir de les 6:30 del mati fins 15 min. abans de la prova. Per poder rebre la bossa, el corredor deurà identificar-se i presentar un document acreditatiu.

S’entregarà a tots els participants.

SERVEIS DE LA CURSA

Hi han 4 punts d’avituallament: km 7 líquid, km 15 Sòlid i líquid, km 25 líquid i Meta líquid;. Servei de dutxa al poliesportiu, cotxes d’acompanyament per si algún corredor vol retirar-se en algun avituallament. Després de la cursa, per a tots aquells que vulguen, hi haurà esmorzar al poliesportiu, (es comentarà abans de l’eixida per apuntar a la gent).

 

CLUB ATLETISME ALCASSER
La Comissió