Besori


 
 

ENTRENAMENT ALCÀSSER - BESORI (33KM)

ORGANITZACIÓ

El Club d’Atletisme Alcàsser organitza l’entrenament per al marató de Valencia Alcasser – Besori 2016, està prevista la seva celebració per al diumenge 30 de Octubre de 2016, a les 7,00 horas.

L’ENTRENAMENT

La distancia a recorrer es de 33km. L’eixida tindrà lloc a les 7:00h desde el poliesportiu, situat a 200m de l'avinguda Pintor Sorolla, i la meta estarà també al poliesportiu, no existint temps límit per a la seva finalització. Es tancarà la meta a l’arribada de l’últim corredor.

Al ser un entrenament, el corredor es fa responsable de la seva propia seguretat i benestar físic, el club d'atletisme Alcàsser no es fara responsable, en cap moment, de qualsevol lesió que puguin surgir.

En cas de no poder assistir a l'entrenament, no es reembossarà l'import de la inscripció, pero podrà recollir la bolsa del corredor que li correspon.

PERFIL I RECORREGUT

 

 

LLOC I PLAÇ D’INSCRIPCIÓ.

El plaç d'inscripció serà fins al 25 d'Octubre. INSCRIPCIONS TANCADES, s'acceptaran el dia de la prova a 15€

                       
RECOLLIDA DE LA BOSSA DEL CORREDOR.

S’entregarà el mateix dia de la prova, a partir de les 6:30 del mati fins 15 min avanç de la prova.

Per poder rebre la bolsa, el corredor deurà identificarse i presentar un document acreditatiu.

S’entregarà a tots els participants:

 • A la línea de meta el corredor despondrà d’aigua i beguda isotónica.

   

  SERVEIS DE LA CURSA

  Hi han 4 punts d’avituallament, (km 7 líquid); (km 15 Sòlid i líquid); (km 25 líquid); (Meta).servei de dutxa al poliesportiu, cotxes d'acompanyament per si algún corredor vol retirarse en algun avituallament. Després de la cursa, per a tots aquells que vulguin, hi haurà armossar al poliesportiu, (es comentara avanç de l'eixida per apuntar a la gent).

   

  CLUB ATLETISME ALCASSER
  La Comissió