24 Hòres


 
 

IV 24 HÒRES EN MARXA
Els díes 27 i 28 de juny es celebrarà la IV "24 hores en marxa" corresponent a l'edició 2008. El dissabte 28 després d'acabar les 24 hores, es fará una paella a la que estan convidats tots els socis del club. (Es prega comunicar l'asistencia a la paella).


· Horari de corredors ·


L'HISTÒRIA DEL ESDEVENIMENT
Estimats amics:

Entre els passats 17 i 18 de juny va tenir lloc un esdeveniment historic en la nostra població i molt especialment en el nostre club, i es que després de pensar molts anys com aconseguir fer algo així, l'Ajuntament ens va donar l'oportunitat que ens feia falta, dintre la Setmana de l'Esport.

La tasca no era gens senzilla. Calia córrer 24 hores seguides, i per aixo calia organitzar grups per a córrer per hores, i pensant en la nit, calia veure un circuit il.luminat i que no hagués problemes de transit. A més, hi feien falta almenys 24 "bojos" disposats a estar corrent per relleus en hores successives, una durant el dia i una altra a la nit. Aquesta era la part que ens corresponia a nosaltres, pero per altra banda, estava convidat tot el poble a participar en la mesura de les seues posibilitats, tant corrent com caminant, així com les voltes que poguera o volguera fer.

Tot estava preparat a les set de la vesprada. Hi havia musiqueta per a animar els participants, així com haviem tret l'exposició de fotografies de totes les Mitges Marathons realitzades al poble perque els nostres veins pogueren visitar-la despres de la "tocata".

Eixiren les dos primeres persones a recórrer el circuit que havíem marcat de 2,200 km. També van acudir algunes dones provinents del taichi que vingueren a caminar, donant-li més vistositat a aquest acte.

Cap a la una de la matinada tinguerem la benvolguda visita del nostre Regidor d'Esports, el Sr. Emilio Pérez, acompanyat per la seua senyora, que fins i tot van fer les seues voltetes al circuit, gaudint de l'agradable temperatura que ja feia.

Les hores mes difícils serien les del mig dia, ja que feia moltíssima calor i encara no estavem acostumats del tot, pero varem proveir als valents de gran quantitat d'aigua fresqueta perqué no hi hagués ningún problema.

A les huit de la vesprada va finalitzar amb éxit aquesta prova, amb una excel.lent participació de les dones que van a caminar i que de veritat ens va sorprendre la gran quantitat de dones que van normalment a fer una mica d'esport, i de pas, fer-se una xerradeta amb les companyes.

Tots els participants tingueren como a premi una samarreta, així com tota l'aigua, sucs i xocolatines per a "reposar forces" que els va fer falta.

CLUB ATLETISME ALCASSER
La Comissió